KONTAKT

OM OSS

Glitre Vaktmesterservice AS er en fleksibel samarbeidspartner innen alle typer installasjoner. Vi er løsningsorienterte og har alltid deg som kunde i fokus. Vi har samarbeid med både rørlegger og elektriker og kan ta på oss de fleste jobber.

Vi holder til i Drammen, men tar gjerne på oss oppdrag i Norge – enten det er for privatpersoner, offentlig sektor eller næringslivet. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid.

Rehabilitering og spesielle behov
Vi innehar masse kompetanse når det gjelder rehabilitering av hus, hytter og leiligheter, eller det er snakk om hoteller, kontorer eller industribygg. I tillegg er vi gode på designløsninger og spesielle behov når det gjelder «snacks» i hjemme.

Profesjonell Vaktmester
Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell bedrift. Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid. Våre priser er svært konkurransedyktige. For tiden jobber vi for det meste med rehabilitering, men uteområder er også noe vi jobber med å få på plass.

Ta kontakt!
Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.

Språk »